- Övrigt

Jag är snart färdig med en tjejs design i hennes blogg som jag har fixat allt!!!

Vill du se bloggen live?
http://batoulspyssel.blogg.se

Jag har fixat allt!
allt allt i bloggen!

3 svar till “Jag är snart färdig med en tjejs design i hennes blogg som jag har fixat allt!!!

 1. Hej. Kul att du gillar designerna jag gör.
  Tyvärr gör jag inte gratis personliga designer.
  Men du är välkommen med en beställning.
  Här är formuläret: http://tantkim.blogg.se/portfolio/2009/may/bestallning-av-bloggdesigner.html

  Mvh Kim

 2. batoul skriver:

  Heey, kan inte jag skicka några bilder på msn så kan du fixa dom och ha dom som header efter som att jag inte kan ha massaa blommor :O, dessutom så ville ju jag att det skulle stå :"Om Pyssel klubben", våra aktiviteter, kontakta oss, translate! Kan inte du göra det istället? :O

 3. batoul skriver:

  Heey, kan inte jag skicka några bilder på msn så kan du fixa dom och ha dom som header efter som att jag inte kan ha massaa blommor :O, dessutom så ville ju jag att det skulle stå :"Om Pyssel klubben", våra aktiviteter, kontakta oss, translate! Kan inte du göra det istället? :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.