- Övrigt

Dagens vill ha..

Den här är snygg! Ska kanske beställa hem den eller så ska jag
åka och köpa den från weekday. Jag har aldrig beställt från internet och det vill jag aldrig göra heller.
Jag tycker att man ska åka och köpa istället från affären , man måste ju prova den osv.

Det är inte säkert jag ska köpa den, kanske hittar något snyggare.

Vad tycker ni då?

8 svar till “Dagens vill ha..

 1. lovisa skriver:

  sv: härligt att höra:)

 2. Emma skriver:

  jag har inte tagit någonting från din design utan jag gör helt själv.. förstår att man inte vill att folk ska sno saker ifrån en och så. men i dagsläget så finns det mycket som liknar på andras (mycket designmode osv). Tror du mig inte kan jag inte göra mycket åt saken, men jag vill inte ta bort något som jag har knåpat ihop själv. hoppas att du förstår. mvh emma

 3. Jullan skriver:

  sv: Allt är bra med mig. Själv? 🙂

 4. Anonym skriver:

  kika in om du blev vinnaren av dagens blogg=)

 5. Jullan skriver:

  sv: Härligt 😉
  Jag håller på med en ny header till bloggen, själv? 🙂

 6. abrar skriver:

  riktigt snygg :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.