- Konst

Stress.

Jag har tagit med mig mina konstmatrial och allt … vart än jag går nu. Jag är inte hemma , därför har jag med mig all min konstmatrial med mig för att hinna med flera teckningar. Jag så uttråkad och bästa medicinen som få mig på ett bättre humör är att sitta ner och måla!! Bästa känslan , som inte går att beskriva!

Men som sagt jag sitter ner nu och håller på med den här målningen som jag måste bli klar med så snabbt som möjligt för att jag ska hinna med en 1D teckning. Jag ska nämligen delta i deras konsttävling … Så måste jobba och Jobba!

4 svar till “Stress.

 1. cicci skriver:

  JA OMFG JAG KAN INTE VÄNTAAA PÅ DEN MEN VA VAD VINNER MAN I KONSTTÄVLINGEN MEN OMG

 2. Anonym skriver:

  herregud!!!! lycka till, det kommer gå super, hejar på diiig!

 3. Det kommer gå jätte bra ska du se. Du är så duktig.
  Kram /wiilow

 4. Anonym skriver:

  jättefint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.