- Collection

Perfekta gymväskan?

Yes! Det tycke Emma… Perfekta gymväskan, ju! Foto av: Emma Grann
 
Man kan använda Mohammedi’s Collection tygkassan till alltign ju. Själv använder jag den till skolan. Har den som skolväska, man får ju med in allting! Köpa en? Kontakta mig: mohammediblog[email protected]
 

3 svar till “Perfekta gymväskan?

 1. Anonym skriver:

  snyggt!
  Var gärna med och tävla om att bli Veckans blogg! 🙂

 2. ami skriver:

  du kan mer än gärna ge mig den tygväskan 😀

 3. Supersnygg 😀 Jag tränar också på Nordic Wellness 🙂

  Just nu har jag en designutlottning i min blogg där man kan vinna en skräddarsydd design till sin egen blogg alldeles gratis såklart. Missa inte chansen att göra en rolig förändring nu till våren! Här hittar du länken: http://www.sannasrum.se/2014/01/designutlottning-5/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.