- Övrigt

Möte

Idag åkte jag ner till Nordstan direkt efter skolan, för ett möte med en grym designer, Firas. Han inspirerar mig sjukt mycket. Och Roliga projekt på gång. Mera om detta får ni se längre fram på bloggen. Nu är jag hemma och är sjukttrött. Innan jag åkte hem så träffade jag självklart mina vänner samt åt i Subway med min Kompis/kusinen Ibrahim. Och nu är man hemma och är sjukttrött. Det var en lång dag! Dags att sova och sedan vakna och plugga.

Ett svar till “Möte

  1. Vi du länkas inför mina 600-800 unika läsare/dag i en vecka?

    Nu har du chansen!

    http://www.domkallarmighannes.com/2015/02/veckans-blogg_23.html

    Gillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.