- Event & Gala

DEN NYA MANNEN

6 Dagar kvar tills att jag åker ner till Stockholm. Ja, man måste bli inbjuden till eventet för att komma in. Alltså tyvärr kan ni inte komma dit, men jag hoppas att jag ser er i Stockholm den 26:e Mars. Kom gärna fram om ni ser mig. Vill se er allihopa! Jag kommer vara framme kl 15.30 där. Det är inte så ofta jag åker ner till Stockholm, så kom fram.
 
Och det är 3 dagar lvar tills bloggen blir aktiv igen. Yeaahhhh!!
 

3 svar till “DEN NYA MANNEN

  1. Anonym skriver:

    Fast det är väl ändå UPP till Stockholm du kommer? 😉 med tanke på vart du är nu. Haha 🙂 hur länge stannar du?

  2. Anonym skriver:

    Fast det är väl ändå UPP till Stockholm du kommer? 😉 med tanke på vart du är nu. Haha 🙂 hur länge stannar du?

    1. Tjaa!! Jag stannar bara en dag. Alltså åker samma dag 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.