Vardag a la moi

MERA KONST

Yeeey!! Man blir så lycklig när man köper något nytt, speciellt nya kontmatrial. Jag köpte 4 akryl färger, lite hudfärg och liknande. Jag har bara jobbat en gång med akryl. Men däremot har jag jobbat mycket med oljafärg när jag var yngre. Har massor med oljafärg. 
 
Det ska bli spännande att jobba med akryl nu. Tavlan måste bli klar om exakt 2 veckor och jag är jättetressad!!
Önska mig lycka till. WIP bilder kommer ni få se när jag har jobbat mera med tavlan!
 

3 svar till “MERA KONST

  1. Vad roligt. Lycka till med tavlan 😉

  2. Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en tävling på min blogg i samarbete med egoFIN där du kan vinna en jättefin handmålad tavla till dig och en vän http://www.domkallarmighannes.com/2015/05/tavling-i-samarbete-med-egofin.html#.VUd9e9Ptmko

    Om du inte gillar sådan här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:) kram Joanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.