Photoshoot

Smile and do peace to The camersÄnnu mer ”backstage” från photoshooten i London. Fotograf: linafoto.se


Just nu bloggar jag via mobilen för att min dator slutade fungera igen. Får panik! Så det är därför jag inte har lagt upp bilderna från London resan. Men jag löser det!! 
Men det betyder inte att jag inte kommer blogga eller så. Utan jag kan låna någon annans dator och liknande. Men problemet är att jag har alla mina program som jag använder dagligen på min dator. Och har även några inlämningar jag inte har lämnat in ännu… Men bloggen kommer alltså fortfarande vara aktiv. Men London bilderna kommer upp när jag har fått tag på någon dator med de program jag använder aka Photoshop.

2 svar till “Smile and do peace to The camers

  1. Jessie skriver:

    Den här var ju sket brA, det var ju massa stora kändisar med i videon juh! Skit kul å se ju. Den här låten hade varit så cool att ha med i Bodyjam asså! 😀

  2. Olivia skriver:

    Hatar sånt där, men bilderna var fina ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.