- Övrigt

SVT

DSC04499Bild med Johanna, när vi var på Star For Life Gala med vårt team.

Det är inte meningen att sprida dålig energi. Men jag är riktig stressad idag och vet inte vad jag skall ta vägen. Jag har en stor svenska uppgift som skall göras klart idag samt en annan uppgift som skall göras till Design-lektion jag har i Skolan. Och en annan grej som jag måste bli klar med är SVT-teckningen, jag måste skissa upp en teckning till SVT och de ville ha skissen senast nu på fredag!!?

Så var bredda på att det kommer vara dålig uppdatering idag. Men när jag har kommit långt med min skiss så skall jag självklart visa er den här på bloggen!

 

5 svar till “SVT

 1. Linn Strömberg skriver:

  Stressa inte för mycket bara!

 2. Yohanna af Skovde skriver:

  Hoppas du hinner utan att stressa ihjäl dig!

 3. Sara skriver:

  Hoppas allt går bra 🙂

  http://aamaziing.se

 4. felicia skriver:

  stressa inte för mycket (:

 5. Bintan skriver:

  Hoppas att det gått bra och att du är klar nu då! Nu får du vila dig i helgen och stressa ner 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.