- Event & Gala

#MOHAMMEDI19 Fortsättningen

IMG_5219

Mina bebes från Hair Angered!

IMG_5232

Peace, Johannes G!

IMG_5250 IMG_5263

Haha älskar denna bilden galet mycket! Bild på mig, Sam, Signe och Lovisa!

Mohammedi19_39 Mohammedi19_40 Mohammedi19_45

Anna Olsson, Johannes Gustavsson, Linn Strelin, Felicia, Johanna H & Lina Flodins!rsz_dsc04696 rsz_dsc04709rsz_dsc04715 rsz_dsc04728 rsz_dsc04729

De fem sista bilderna är tagna av Raw Chef Viktor och mitten bilderna är tagna av Emma Grann, och första bilderna är tagna från min Iphone 6 mobil (vem som tog bilderna, minns jag inte).

Haha det är sjukt många bilder jag vill visa er! Det var en riktig kul kväll och superkul att träffa er alla, alltså wow vad underbara alla ni är!

Det var en onsdag, inte så ofta man festar på en Onsdag, men det var ända dagen som passade mig och Le Pain Francais, så vi hade inget val. Men det var riktigt kul att festa det på en onsdag, och dagen efter var det skola, haha! Det var en skön känsla. Det ända problemet med att ha en fest/event på en vardag är att många jobbar då, tyvärr var det många som inte kunde komma.

På festen, så var det vegetariskt mat. Och varför det var vegetariskt är för att jag är vegetarian och det fanns många veganer på plats, så självklart blir det veggi! Det var verkligen gott! David Dogan är kaféchef som gjorde salladen och Martin & Servera sponsrade med ingredienserna. Supernice!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.