- Event & Gala

Mat är kärlek

DSC07057 DSC07078DSC07067

Igår var jag som sagt med vännen Johanna H och fikade, därefter åkte vi direkt till vår kompis, Raw Chef Viktor’s releasefest för hans bok och hans egen designade kökskniv?! Jag är sjukt stolt! Vilken stjärna han är.

Här kommer tre bilder ovan från eventet/releasefesten i Göteborg. Fler bilder från releasefesten kommer på måndag, då ska jag berätta mera om just denna event! Låter det bra?

Och imorgon ska jag förresten till Hair Angered vid 13.00 tiden och fixa mitt hår (igen). Jag älskar färgen och håret jag har just nu, men nu måste jag byta igen för att jag ska ha sjukt stora plåtningar?! Ska bli spännande!!!! Jag kommer att snapa väldigt mycket när jag är där i Hair Angered, så lägg till mig – Mohammedis .

Vi hörs!

2 svar till “Mat är kärlek

    1. Mohammedi's skriver:

      Tack som fan! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.