- Övrigt

Fucktheinches

Ni hittar mig början av klippet.

Nu är kampanjen ute och Syftet är att påverka modellbranschen och dess rådande ohälsosamma ideal till positiv förändring. Kampanjen stärks även utav en specialskriven låt ”Fuck the Inches (we got the love)” som är skriven och producerad av The Kind Bear Society a.k.a Jonas Wallin. Jonas har tidigare jobbat med artister som Avicii, David Guetta, Daniel Adams Ray, Cazzette mfl.

FUCK THE INCHES ARMBAND

En del av kampanjen är ett specialdesignat unisexarmband med kampanjens officiella #fucktheinches. Armbandet säljs i välgörenhetssyfte där 1 EURO/armband går till Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus och avdelningen för ätstörningar. Armbandet kostar 22 EURO och kommer säljas online via www.fucktheinches.com.

2 svar till “Fucktheinches

  1. Nadine skriver:

    Hej Momo! Riktigt bra inlägg faktiskt, bra att du är med i det. Började faktiskt precis läsa din blogg och den verkar spännande, så ska definitivt läsa mer.

  2. HALLO habe das gleiche problem phoenixcard sagt das das image nicht geht. Was soll jetzt gemacht werden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.